externe

/VIDEO/ Imagini emoționante în Ucraina. Reacția unei bătrâne care primește de la militari o pungă cu mâncare

14 мая 2022, час 11:45
Делиться:

O filmare realizată în regiunea Harkov, eliberată de sub ocupația rusă, de militarii ucraineni, arată reacția unei bătrâne în momentul în care primește o pungă de mâncare, relatează ziare.com.

Din imaginile publicate de Nexta, se poate vedea cum militarii, ajunși în Rubizhne, un oraș de 56.000 de locuitori din regiunea Harkov, îi oferă o pungă cu alimente unei femei în vârstă. În momentul în care primește pachetul, bătrâna izbucnește în lacrimi și le mulțumește militarilor.

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat că Ucraina a recâştigat vineri, 13 mai controlul asupra a şase localităţi ocupate de forţele ruse şi asupra a 1.015 de la începutul conflictului, în februarie. El a susţinut că Rusia a pierdut 27.000 de soldaţi, mulţi dintre ei tineri recruţi, precum şi peste 3.000 de tancuri, vehicule blindate şi vehicule militare convenţionale, precum şi drone şi elicoptere. Zelenski a afirmat că nimeni nu poate estima cât va dura războiul.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Автор
Redacția TV8
Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram