social

/VIDEO/ PAS: Ion Ceban e milionar, dar se plânge de factura la gaz. Primarul a răspuns cu o filmare

15 января 2022, час 15:20
Делиться:

Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) a publicat pe una din rețelele sociale ale formațiunii un filmuleț video cu casa primarului Capitalei, Ion Ceban, însoțit de un text în care îl acuză pe edil că este milionar, dar se plânge că i-a venit factura pentru gaze  cu costul de 4000 de lei.

Ba mai mult, membrii PAS mai scriu că bunurile pe care le deține Ceban nu pot fi achiziționate din banii munciți la stat, iar pentru luxul acestuia, potrivit lor, ar plăti cetățenii.

„Primarul Ion Ceban trăiește într-o casă la prețul de circa 5 milioane de lei, dar se plânge că i-a venit factura pentru gaz de 4000 lei. Anunțul lui Ceban este cel puțin ipocrit, în timp ce se plimbă cu un automobil de model Skoda Kodiaq la preț de jumătate de milion de lei. Pentru luxul primarului plătesc cetățenii, acesta își umple rezervorul cu combustibil achitat din bugetul municipiului Chișinău. Da, Ion Ceban nu plătește din banii personali pentru benzină, bugetul Chișinăului îi achită”, se arată în mesajul postat de PAS.

„Ion Ceban este om bogat, milionar care oficial declară că a moștenit case și automobile de la neamuri, însă în realitate el a lucrat la stat. Este evident că această avere nu poate fi achiziționată din bani munciți cinstit la stat. În anul 2020, din bugetul mun. Chișinău, pe contul său au ajuns 228 mii lei”, mai scriu aceștia.

În urma informațiilor apărute în presă, primarul Capitalei, Ion Ceban, a venit cu un mesaj video în care își prezintă locuința. Iar potrivit lui, cei de la PAS fac investigații cu drona și mint cu nerușinare.

„Am să rog juriștii să verifice toate circumstanțele plasării acelui spot mincinos din partea PAS. Deranjează că nu doar trolii PAS sunt implicați în această privință, au o armată de troli și de tot felul de comentatori plătiți ca să-mi denigreze imaginea și să le spele imaginea lor. Este deranjant faptul că ceea ce au făcut, au făcut pe pagina lor oficial, respectiv este un argument pentru o cauză oficială în acest sens”, a spus Ion Ceban. 

Filmulețul postat de PAS, vine după ce Ion Ceban a publicat factura la gazele naturale pentru care trebuie să achite 4293 lei. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, acesta a scris că „prețul negociat la gaz este un genocid împotriva propriului popor”.

Автор
Nadia Mihuța
Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram