politic

/ФОТО/ Primul mesaj publicat de Sandu la sosirea lui Macron în Moldova: „Discutăm despre candidatura noastră la UE”

15 июня 2022, час 15:41
Делиться:

După ce președintele Franței a sosit la Chișinău, Maia Sandu a lăsat un mesaj în limba franceză, pe pagina sa de Twitter, în care precizează că această întâlnire va consolida cooperarea dintre state. Macron s-a întâlnit cu președinta, iar cei doi au discutat despre relațiile bilaterale și despre aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeană.

„Mă bucur să-i urez bun venit președintelui Emmanuel Macron, la Chișinău, odată ce lucrăm la consolidarea cooperării. Franța este un partener de lungă durată. Vom discuta despre relațiile bilaterale și cererea Moldovei pentru aderarea la UE”, a scris președinta țării noastre pe pagina sa de Twitter.

TV8.md reamintește că în jurul orei 13:30, președintele francez, Emmanuel Macron a ajuns pe Aeroportul Internațional Chișinău. Liderul de la Paris a fost întâmpinat de ministrul de Externe, Nicu Popescu și ambasadorul Franței în R. Moldova, Paul Graham. Ulterior, președintele a fost escortat de coloana oficială formată din peste 10 vehicule, spre Reședința de Stat de pe strada Nicolae Iorga, 23.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent:t.me/tv8md

Автор
Andreea Josan
Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram