sport

/ВИДЕО/ „Tricolorii”, a 50-a victorie din istorie: Moldova a învins pe Andorra în Liga Națiunilor cu 2-1

15 июня 2022, час 11:12
Делиться:

Naționala Moldovei a învins Andorra cu 2-1 în cel de-al patrulea meci a Ligii Națiunilor și fotbaliștii pregătiți de Serghei Cleșcenco se situează pe locul secund în grupa D1 în spatele Letoniei. Succesul de aseară a adus în tabăra „tricolorilor” a 50-a victorie în istoria de 32 de ani a primei reprezentative. 

Naționala Moldovei a început activ partida cu Andorra și a primit penalty în minutul 26 după ce arbitrul a consultat tehnologia VAR. 

Executantul Caimacov a transformat cu destule emoții lovitura de la punctul cu var. 

În prelungirile primei reprize, oaspeții au restabilit însă egalitatea prin Vieira. 

În debutul părții secunde, „tricolorii” au mai primit un penalty, iar de această dată Nicolaescu a executat fără probleme și a ajuns la 8 reușite pentru prima reprezentativă. 

Selecționerul Serghei Cleșcenco, care are 11 goluri pentru națională, a declarat că își dorește foarte mult ca jucătorii din actuala generație să-i depășească performanța. 

Naționala Moldovei își încheie evoluția în această lună în Liga Națiunilor cu un bilanț de 7 puncte, la 5 distanță de Letonia, care într-un alt meci a dispus în deplasare de Liechtenstein cu 2-0. 

Ultimele meciuri din această competiție, „tricolorii” le vor disputa în toamnă cu Letonia la Riga pe 22 septembrie și acasă cu Liechtenstein pe 25 septembrie.
 

Автор
Redacția TV8
Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram