economic

Moldovagaz roagă consumatorii să achite „în termen cât mai restrâns” pentru gazele naturale

16 июня 2022, час 08:38
Делиться:

Întreprinderea Moldovagaz a venit cu un mesaj în care roagă consumatorii finali să achite „în termen cât mai restrâns” pentru gazele naturale. Compania a emis joi dimineața, 16 iunie, un comunicat de presă în care atenționează consumatorii despre necesitatea de a achita integral plata datorată pentru gazele naturale furnizate în termenele stabilite în factura de plată. Potrivit furnizorului de gaze naturale, termenul limită de achitare a facturilor pentru consumatorii casnici este data de 20 iunie.

Termenul-limită de plată a facturii pentru gazele naturale consumate în luna mai 2022 este data de 15 iunie 2022 pentru consumatori noncasnici.

„Întru asigurarea respectării de către SA „Moldovagaz” a obligațiilor contractuale asumate față de furnizorul extern și evitarea sistării furnizării gazelor naturale, rugăm consumatorii finali să efectueze plata datorată, în termen cât mai restrâns, pentru consumul curent de gaze naturale”, se specifică în comunicatul emis de furnizor.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent:t.me/tv8md

Автор
Andreea Josan
Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram