timp liber

/ВИДЕО/ Trupa Akord a lansat o nouă piesă, „Fata ploaie”, în limba rusă. „Să fie soare, ploaie, vară și iubire!”

16 июня 2022, час 19:16
Делиться:

Băieții din trupa Akord din Republica Moldova, și-a bucurat fanii cu o nouă piesă în limba rusă. Igor Sîrbu și Eduard Malareu au lansat „Девочка дождь”, în traducere „Fata ploaie”. „Să fie soare, ploaie, vară și iubire! Cea mai nouă piesă - pentru voi, dragilor!”, a scris formația pe Facebook. 

Muzica a fost compusă de Eduard Malareu, Igor Sîrbu, Iurie Badicu și Eugen Doibani, iar versurile au fost scrise de Iurie Badicu.

„Mai aproape, ne-am întâlnit la Paris noaptea:/ Minunat, mi-ai rotit melodia așa:/ Nu cred, nu cred că m-am îndrăgostit./ Și în mod ciudat, ai părăsit moda, iar ploaia din Milano ne-a făcut o pagodă:/ de-acum înainte, doar dune în deșert”, sunt câteva din versurile melodiei.

„Te îndrăgostești de această piesă, de vocile băieților și de talentul lor, chiar după prima audiție a acestei capodopere muzicale!”, „Minunată piesa cu un text sensibil de iubire și un videoclip splendid!”, „Hitul acestei veri”, au comentat fanii.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram