social

CMC a vândut un teren al municipalității de 1,3 hectare. În semn de protest consilierii PAS au părăsit ședința

Foto simbol
17 февраля 2022, час 19:08
Делиться:

Ședința Consiliului Municipal s-a lăsat cu scandal. Cauza este un teren de 1,3 hectare din preajma magazinului universal, care a fost vândut proprietarilor centrului comercial cu 2,6 milioane de lei, de 10 ori mai puțin decât ar valora pe piața. Și-au dat votul pentru această tranzacție consilierii socialiști și cei de la Platforma DA. În semn de protest, reprezentanții PAS au părăsit sala.

Evaluarea terenului se conține în decizia instanței de judecată prin care municipalitatea este obligată să cedeze terenul. Proiectul a fost aprobat cu 27 de voturi.

Consilierii Partidului Acțiune și Solidaritate și-au acuzat colegii că au înstrăinat terenul la un preț mult mai mic decât ar valora pe piață și că vor contesta decizia în instanță. 

Acum trei ani, Curtea de Apel Chișinău a obligat Primăria Chișinău să vândă proprietarilor magazinului terenul și să încheie un contract de locațiune cu agentul economic.

Автор
Redacția TV8
Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!

social

Передвижные пункты вакцинации сегодня будут дежурить в Центре и на Буюканах

28 декабря 2021, час 09:13
Делиться:

В столице продолжают работу мобильные пункты вакцинации, оборудованные в общественном транспорте. 

Cегодня троллейбус будет находиться в секторе Центр на улице Арборилор вблизи ТЦ Shopping Malldova, а автобус на Буюканах по адресу:  Каля Ешилор, 10, возле магазина Fourchette.

Пункты вакцинации будут работать с 10:00 до 18:00.

Граждане могут идентифицировать эти транспортные единицы по стикерам со словами в поддержку кампании вакцинации против COVID-19.

Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram