sport

Luptătorii moldoveni, salbă de medalii în România: Ana-Maria Crețu este prima pe podium

17 мая 2022, час 13:34
Делиться:

Performanță pentru luptele din țara noastră. Tânăra Ana-Maria Crețu a urcat pe prima treaptă a podiumului la un turneu internațional de cadeți care a avut loc în România. 

În total, țara noastră a obținut 17 medalii. 

Ana-Maria Crețu, discipola antrenorului Andrei Chiperi, s-a duelat în finala categoriei de greutate de 61 de kilograme cu una din favoritele gazdelor competiției, românca Sabina Petrache. 

Sportiva noastră a dominat în totalitate confruntarea prin superioritate tehnică și a obținut o victorie prin tuș fără șanse pentru adversară. 

În urma succesului, Ana-Maria Crețu a urcat pe prima treaptă a podiumului de premiere, performanță pe care a atins-o și Lina Niță la categoria de 53 de kilograme. 

Anterior, la competiția din orașul București, în probele masculine, Laurențiu Marcu s-a clasat primul la categoria de 71 de kilograme, Alexandru Borș la 80 de kilograme, iar grație evoluțiilor băieților țara noastră a ocupat  primul loc în clasamentul pe medalii. 

Următoarea competiție pentru tinerii luptători moldoveni va fi Campionatul European U-17, care va avea loc în România în perioada 13-19 iunie. 

Автор
Redacția TV8
Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram