/HOROSCOP/ Va fi o zi intensă cu mai multe confruntări pentru Săgetători și Lei. În schimb, Peștii se vor trezi la realitate

17 сентября 2022, час 09:30

Săgetătorii au șanse să ajungă la adevărate confruntări verbale cu partenerii de orice fel sau cu superiorii, în cazul în care vor avea contact cu aceștia. Pentru Lei va fi de ajuns o discuție mai aprinsă cu un prieten sau cunoscuți, ca să se treacă la confruntări verbale. În schimb, Peștii au șanse să se trezească la realitate și să înțeleagă că se amăgesc singuri.

Horoscop Berbec – 17 septembrie 2022: S-ar putea să cedezi până la urmă și să accepți unele concluzii negative la care ai ajuns mai demult, dar ai avut rețineri și le-ai refuzat. Este o zi în care nu te avantajează preocupările de acest fel.

Horoscop Taur – 17 septembrie 2022: Poate te așteptai la o zi relaxantă și senină și poate fi așa, dar cu condiția să temperezi anumite impulsuri despre care știi, din experiență, că vor provoca tensiuni în relațiile cu cei dragi. 

Horoscop Gemeni – 17 septembrie 2022: S-ar putea să te dai singur peste cap cu mulțimea de gânduri și nemulțumiri pe care o tot derulezi în minte. Dacă tot te preocupă anumite probleme, ar fi benefic să cauți soluții cu calm și cu multă răbdare.

Horoscop Rac – 17 septembrie 2022: Cea mai mare slăbiciune vine de la tine, din propriile emoții și sentimente și are legătură cu felul în care te vezi pe tine. Dacă nu ai nicio problemă serioasă cu imaginea de sine, vei trece ușor peste orice neplăcere. 

Horoscop Leu – 17 septembrie 2022: Ziua poate deveni intensă fără să poți înțelege de ce și cum. E de ajuns o discuție mai aprinsă cu un prieten sau a unor cunoscuți, ca să se treacă la confruntări verbale care vor consuma multe resurse degeaba.

Horoscop Fecioară – 17 septembrie 2022: Este posibil să se ajungă la situații greu de gestionat, dacă ai vreun proiect major în derulare sau urmărești o anumită poziție pe plan profesional. Ar trebui evitate discuțiile fără rost, mai ales cele pe la colțuri.

Horoscop Balanță – 17 septembrie 2022: E o mare bătălie în interiorul tău între dorințele și aspirațiile tale și cele ale unor persoane pe care le respecți în mod deosebit. Ar fi bine să ai răbdare și să lași timpul să dezvăluie adevărul, să limpezească aceste idei. 

Horoscop Scorpion – 17 septembrie 2022: Este important să te implici în problemele din familie, dar din postura celui care oferă un exemplu de echilibru, de dreptate obiectivă, capabil să-și controleze emoțiile negative și impresiile de moment. 

Horoscop Săgetător – 17 septembrie 2022: Se poate ajunge la adevărate confruntări verbale cu partenerii de orice fel sau cu superiorii, în cazul în care vei avea contact cu aceștia. Este bine să-ți domolești singur emoțiile negative, ca să nu ajungă să te copleșească.

Horoscop Capricorn – 17 septembrie 2022: Problemele care îți vor atrage atenția astăzi sunt rezultatul unor deziluzii, al pierderii unor speranțe care erau deșarte. Sigur că prima ta reacție este de revoltă, dar în timp vei vedea că nu e chiar așa cum pare.

Horoscop Vărsător – 17 septembrie 2022: Îți pui piedici singur și la serviciu, și acasă printr-un soi de confuzie pe care o poți crea doar tu din cauza lipsei de încredere în sine. Treci printr-o perioadă de maturizare intensă, dar nu e corect ca și cei din jur să sufere din acest motiv. 

Horoscop Pești – 17 septembrie 2022: Vorbești mult de câteva săptămâni și ai zile, precum cea de azi, în care speri că vei obține mai multe cu vorba, prin sugestii și strategii inteligente. Astăzi sunt șanse să te trezești la realitate și să înțelegi că te amăgești singur.

Sursa: Libertatea.ro

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

"Газпром" не будет снижать подачу газа для транзита в Молдову
"Газпром" не будет снижать подачу газа для транзита в Молдову
На акции протеста "Шор" заметили людей в форме, похожей на полицейскую
На акции протеста "Шор" заметили людей в форме, похожей на полицейскую
Протест завершен. Полиция освободила проезжую часть на месте проведения митинга "Шор"
Протест завершен. Полиция освободила проезжую часть на месте проведения митинга "Шор"
В Бухаресте готовятся к встрече глав МИД стран НАТО
В Бухаресте готовятся к встрече глав МИД стран НАТО
"Пресечение любых попыток обойти введенные меры". Совет ЕС включил обход санкций в список общеевропейских преступлений
"Пресечение любых попыток обойти введенные меры". Совет ЕС включил обход санкций в список общеевропейских преступлений

28 ноября 2022, час 21:22
 МИД Азербайджана обвинил Армению в военных провокациях
МИД Азербайджана обвинил Армению в военных провокациях
Итоги недели: Министру юстиции попытались выдвинуть вотум недоверия
/ВИДЕО/ Итоги недели: Министру юстиции попытались выдвинуть вотум недоверия
Ее назвали Морковка. Во Франции поймали одну из самых крупных золотых рыбок
/ФОТО/ Ее назвали Морковка. Во Франции поймали одну из самых крупных золотых рыбок
Раду Мариан раскритиковал  повышение тарифа на воду: "Его оспорят всеми возможными способами"
Раду Мариан раскритиковал повышение тарифа на воду: "Его оспорят всеми возможными способами"
Умер глава МИД Беларуси Владимир Макей
Умер глава МИД Беларуси Владимир Макей
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram