sport

/ВИДЕО/ Basarabeanul Eugen Cebotaru va evolua în Liga 1 cu Petrolul Ploiești: Primele declarații ale mijlocașului

18 мая 2022, час 21:35
Делиться:

Mijlocașul moldovean, Eugen Cebotaru, a reușit promovarea în Liga 1 alături de formația Petrolul. Jucătorul este convins că echipa din Ploiești va face o figură frumoasă în eșalonul superior al campionatului României. Ajuns la vârsta de 37 de ani, Cebotaru nu are de gând să agațe ghetele în cui. 

Eugen Cebotaru a avut un sezon de excepție în Liga a 2-a din România alături de Petrolul Ploiești. Mijlocașul moldovean a contribuit din plin la promovarea echipei sale în acest sezon și a declarat că este fericit că a fost atins obiectivul mult-așteptat.

După ce a evoluat deja în Liga 1 pentru Ceahlăul Piatra Neamț și Academica Clinceni, Eugen Cebotaru este sigur că Petrolul poate face o figură frumoasă în eșalonul superior al campionatului României.

Ajuns la vârsta de 37 de ani, Eugen Cebotaru nu are de gând să agațe ghetele în cui. Ba mai mult, mijlocașul a semnat un nou contract cu Petrolul. 

Discipol al echipei Zimbru Chișinău, Eugen Cebotaru nu a negat faptul că s-ar putea retrage din activitate evoluând la gruparea chișinăuiană. 

În cariera sa, fostul internațional moldovean a mai evoluat în campionatul Rusiei pentru Spartak Nalchik și Sibir Novosibirsk. 

În sezonul închieiat din Liga a doua, Cebotaru a disputat 28 de meciuri și a înscris 4 goluri. 

Автор
Redacția TV8
Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram