sport

/ВИДЕО/ Eintracht Frankfurt a câştigat finala Europa League: Germanii s-au impus la lovituri de departajare

19 мая 2022, час 11:24
Делиться:

Eintracht Frankfurt a câştigat finala Europa League, în faţa unui Glasgow Rangers mult prea ezitant. Germanii şi-au adjudecat primul trofeu european după o pauză de 42 de ani, potrivit Mediafax.

Rangers a deschis scorul în minutul 57 cu ajutorul lui Joe Aribo, după o serie de erori defensive din apărarea lui Frankfurt. 

Germanii, neînvinşi în Europa League şi-au respectat blazonul şi au marcat în minutul 70 prin Rafael Borre, după o centrare a lui Filip Kostic.

Meciul a intrat în prelungiri după cele 90 de minute scurse de joc, unde egalitatea s-a menţinut, astfel că a fost nevoie de loviturile de la 11 metri pentru a se decide noua campioană.

Aaron Ramsey de la Rangers a ratat penalty-ul cu numărul patru iar Rafael Borre a închis seria perfectă a germanilor de la punctul cu var, astfel meciul s-a încheiat 5-4.

„Am jucat 13 meciuri în Europa şi nu am pierdut niciunul. Am luat-o pas cu pas şi la final am fost răsplătiţi. Nu am cuvinte să exprim ceea ce simt pentru jucători", a declarat antrenorul echipei Eintracht Frankfurt, Oliver Glasner.

Datorită victoriei obţinute în finală, Eintracht va concura acum în Liga Campionilor din sezonul viitor, deşi a terminat pe locul 11 în Bundesliga, în afara locurilor ce ar permite accederea în competiţiile europene.

Автор
Redacția TV8
Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram