social

/ВИДЕО/ Dezamăgire printre protestatarii care au vrut să-l asculte pe Filip Kirkorov: „Ne-au promis că o să fie”

Foto: partidulsor.md
20 июня 2022, час 13:17
Делиться:

Dezamăgire printre protestatarii care au vrut să-l asculte pe Filip Kirkorov. Aseară târziu, organizatorul concertului i-a anunțat despre anularea evenimentului. Veaceslav Valico, apropiat al lui Veaceslav Platon, le-a dat vestea în timpul unui protest organizat deja la Inspectoratul de Poliție Centru. Oamenii au venit aici din Piața Marii Adunări Naționale, ghidați de Valico și deputata Șor, Marina Tauber. 

Alții săreau în ajutorul celor care nu știau ce să răspundă.

Câțiva s-au pregătit serios de eveniment și, și-au luat și scaune de acasă. Această femeie l-a pus chiar în mijlocul pieței. 

Protestatarii, cu tricouri și chipiuri create special pentru acest eveniment, sau arătat nemulțumiți de activitatea președintei Maia Sandu, dar și a guvernului.

Oamenii erau în așteptarea concertului, unde urma să evolueze și interpretul rus, Filip Kirkorov.

Cu deputata Marina Tauber în frunte, coloana de protestatari a trecut de cordonul poliției și a ieșit din perimetrul Pieței Marii Adunări Naționale.

Ajunși la Inspectoratul de poliție Centru, oamenii au cerut ca să fie permisă organizarea concertului. Supărați, au luat la rost și organizatorii. Din spusele lui Tauber, Kirkorov încă se afla aseară la Chișinău, în speranța că va cânta în cele din urmă.

„-Cunoașteți că dl Kirkorov este prieten bun cu dl Ilan Șor. Ca și ceilalți artiști. Așa că noi avem informații că artiștii încă sunt aici. 
-Au fost cazați undeva? 
-Da. Desigur, ei sunt cazați. Au așteptat până în ultimul moment să iasă în scena Pieței... Pieții Marii Adunări Naționale”.

Potrivit Partidului Șor, la protest au participat în jur de 40 de mii de oameni. Poliția nu a oferit o cifră despre câți au fost ieri în centrul capitalei. Am cerut un comentariu de la purtătoarea de cuvânt a formațiunii politice despre cât a costat evenimentul și mobilizarea persoanelor. Deși ne-a văzut mesajul, nu a formulat încă un răspuns. Nici cât urma să coste concertul nu am aflat, pentru că organizatorul, Veaceslav Valico, a declarat că nu deține astfel de informații. 

Автор
Redacția TV8
Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram