politic

Susținătorii PP „Șor” și Tauber, în fața Președinției: „Maia Sandu, ieșiți și vorbiți cu oamenii”

21 января 2022, час 11:38
Делиться:

Zeci de susținători ai partidului „Șor”, ghidați de deputata Marina Tauber au organizat un protest în fața Președinției, pentru a-și arătat nemulțumirea față de prețurile majorate la gaz. Tauber a cerut ca problemele oamenilor să fie soluționate. 

„Vin oameni în fiecare zi în oficiile noastre și ne solicită soluționarea problemelor. Ei întreabă cu ce să plătească aceste facturi, care deja au ajuns între 1500 și 2000 de lei. Întrebarea noastră este, cu ce cetățenii să plăteacă în continuare? Am venit aici, ca să solicităm de la doamna președintă Maia Sandu, soluționarea „problemelor cetățenilor” și anume facturile mari la gaz și la alte servicii comunale. Aceste facturi cresc în fiecare zi”, a declarat deputata.

Deputata PP „Șor” susține că Guvernul Gavrilița ar trebuie să își dea demisia. 

„Ieri, am solicitat demisia Guvernului Gavrilița, pentru că acest Guvern împreună cu Maia Sandu și cu partidul PAS, ne-a adus țara noastră în plină criză, în plină iarnă și din care noi nu știm cu să ieșim. Vă solicităm ca dumneavoastră (nr. președintei)în calitate de liderul informal al partidului PAS, totuși să luați decizia ca Guvernul, care a fost instaurat de dumneavoastră, să plece. Altă soluție nu este”, a declarat deputata.

Am solicitat un comentariu de la Președinție. „Protestul este un drept constituțional în orice țară liberă, inclusiv atunci când de acest drept profită politicieni compromiși”, a declarat purtătoarea de cuvânt a Președinției, Sorina Ștefârță.

Автор
Andreea Josan
Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram