comerciale

iTicket: A început numărătoarea inversă până la primul Street Food Festival din municipiul Bălți (P)

21 июня 2022, час 11:25
Делиться:

Ești gata pentru cea mai delicioasă aventură a verii, din municipiul Bălți? În acest weekend, iTicket te invită alături de cei dragi pe podiumul gastronomic din Piața Vasile Alecsandri. 

Vino să-ți răsfeți papilele gustative cu cele mai delicioase preparate culinare, precum: clătite, sushi, burgere, costițe, dar și vin sau bere artizanală de la peste 15 producători din Chișinău. 

Participanții au pregătit pentru tine numeroase concursuri, premii și oferte savuroase, iar evenimentul va culmina cu câte un concert LIVE. 

Pe 25 iunie, de la 18:00 ne vom distra alături de  Marej & Nemax, Olia Tira și Adriana Ochișanu, iar pe 26 iunie vor evolua Satoshi, Formația ”Lume” și Lia Taburcean.

Pe lângă asta, Centrul de cultură și tineret Bălți vor prezenta un program interactiv pentru copii în ambele zile, iar DJ Vzorov va asigura atmosfera incendiară pe toată durata evenimentului.

Pe 25 și 26 iunie, Piața Vasile Alecsandri din Bălți va fi locul perfect de relaxare și odihnă.

Intrarea este LIBERĂ!

Evenimentul este susținut de Primăria Municipiului Bălți.

Detalii: https://iticket.md/event/street-food-balti

Organizator: iTicket

Parteneri Generali: Mastercard și maib

Partener: Tymbark Moldova | Stella Rosa

Partener Media General: TV8.MD

Partener Media: Radio Relax Moldova și HIT FM Moldova

(P) Acest material este un articol comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției TV8. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.

Автор
Redacția TV8
Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram