externe

/VIDEO/ Celebrul actor Ben Stiller s-a întâlnit cu Zelenski la Kiev: „Este o mare onoare! Sunteți eroul meu”

21 июня 2022, час 14:15
Делиться:

Încă o vedetă de la Hollywood a ajuns la Kiev. Actorul de comedie Ben Stiller s-a întâlnit cu președintele Vladimir Zelenski. În timp ce-și strângeau mâinile, actorul i-a transmis că este un erou pentru el. Până să vină în Ucraina, Ben Stiller, în calitatea sa de ambasador al bunăvoinței pentru Înaltul Comisariat al Națiunilor Unite pentru Refugiați, a vizitat Polonia. 

„-Bună ziua, domnule! Mă bucur să vă întâlnesc. 
-Bine ați venit, vă cunoaștem foarte bine. 
-Este o mare onoare pentru mine să vă întâlnesc... Sunteți eroul meu. 
-Nu e cazul”.

După schimbul de amabilități, cei doi s-au așezat la masa de discuții. Vorbind în engleză, Volodimir Zelenski i-a mulțumit lui Ben Stiller pentru vizita sa şi i-a spus că este „foarte important” pentru poporul ucrainean să amintească lumii despre crimele pe care le comit trupele ruse în țara lor.

„Este esențial pentru noi, oamenii, să nu uităm. Nu este interesant să vorbești despre război în fiecare zi, dar pentru noi este foarte important”, a declarat Zelenski.

Mai devreme în cursul zilei de luni, Ben Stiller a vizitat Irpin, la periferia Kievului, unde au avut loc lupte crâncene la începutul invaziei. Este şi cel mai apropiat punct de capitală unde a ajuns armata rusă. 

Actorul american și-a câștigat popularitatea datorită filmelor precum "O noapte la muzeu" sau "Un socru de coşmar". 

Și Volodimir Zelenski, care, înainte de a fi ales preşedinte în 2019, a jucat în "Slujitorul poporului", un serial satiric despre un profesor de istorie de liceu care ajunge în mod neaşteptat preşedinte al Ucrainei. 

Stiller nu este singura vedetă de la Hollywood care vizitează Ucraina după declanțarea războiului. În luna mai, și Angelina Jolie a fost în țara vecină, întâlnindu-se cu refugiații, în calitate de ambasador al bunăvoinței pentru Înaltul Comisariat al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. 

Автор
Redacția TV8
Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram