social

/VIDEO/ Incendiu la Botanica: Un apartament a fost cuprins de flăcări. Trei echipaje de pompieri luptă cu focul

Sursa: Cristi Cojocari
21 июня 2022, час 14:40
Делиться:

Un apartament din Capitală a fost cuprins de flăcări. Imediat la fața locului s-au deplasat angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI, care încearcă să stingă focul.

Contactată de TV8, Liliana Pușcașu, ne-a comunicat că trei echipaje de pompieri încearcă să stingă flăcările care au izbucnit pe strada Nicolae Zelenski din Capitală. 

Potrivit informațiilor preliminare, nimeni din localnici nu a avut de suferit, iar cauza producerii incendiului încă nu se cunoaște. Aceasta a precizat că va reveni cu mai multe detalii.

UPDATE: Potrivit IGSU, apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 13:23. Ajunși la fața locului pompierii au constata că un apartament de la etajul 1 a unui bloc locativ cu cinci nivele a fost cuprins de flăcări. 

„Salvatorii au evacuat urgent cinci persoane din apartamentele vecine pentru a evita intoxicarea acestora cu produsele de ardere. Angajații IGSU au reușit localizarea arderii în scurt timp și au evitat răspândirea focului spre locuințele de la etajele superioare. La moment pompierii continuă să lucreze la fața locului fiind efectuate lucrări de spălare demontare”, se arată în nota informativă remisă de IGSU.

În urma incendiului flăcările au afectat apartamentul de la etajul 1 și parțial balcoanele de la etajele 2,3 și 4. Cauza și circumstanțele producerii incendiului urmează a fi stabilite de specialiști.

Автор
Nadia Mihuță
Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram