social

O fată de 9 ani, salvată de pompieri. Cerea ajutor de la geamul apartamentului cuprins de fum toxic

23 июня 2022, час 16:56
Делиться:

O fată de 9 ani, din Chișinău, a fost salvată de pompieri, după ce locuința sa a fost cuprinsă de fumul generat de aragazul conectat. Fata a cerut ajutor de la geamul apartamentului.

În după amiaza zilei de 23 iunie, angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU) au fost alertați pentru a interveni pe adresa Andrei Doga 43/3 din municipiul Chișinău. 

Potrivit primelor informații, fata se afla la geam și cerea ajutor, iar locuința era cuprinsă de fum. 

La fața locului, au intervenit trei echipe de salvatori. Ajunși la destinație, pompierii au stabilit că de la bucătăria unui apartament de la etajul trei al blocului ieșea fum. Angajații IGSU au constatat că ușa locuinței este închisă, astfel, au efectuat lucrări de deblocare a acesteia pentru a pătrunde în interior. 

Copilul a fost evacuat de urgență din apartamentul inundat cu fum. În procesul de intervenție, pompierii au stabilit că fumul toxic a fost generat de la aragazul conectat. Copilul a fost preluat de serviciul medical pentru ulterioare îngrijiri, întrucât a suportat o intoxicație ușoară. 

La moment, fata este în afara oricărui pericol. Circumstanțele cazului urmează a fi stabilite.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram