timp liber

/VIDEO/ Doliu în estrada rusă! A murit cunoscutul cântăreț Iurii Șatunov. Cauza decesului

Foto: m24
23 июня 2022, час 11:20
Делиться:

Estrada rusă este din nou în doliu. Cunoscutul cântăreț Iurii Șatunov a murit noaptea trecută. Informația a fost confirmată pentru presa rusă de impresarul artistului, Arcadii Kudreașov.

Artistul s-ar fi stins în urma unui atac de cord. „Inima lui Iura a încetat să mai bată miercuri seară (n.r. 22 iunie) în ambulanță”, a declarat Kudreașov, menționând că incidentul a avut loc în timpul cinei. 

Cei doi se odihneau în suburbia Moscovei când s-a întâmplat tragedia, iar recent solistul a câștigat în instanță procesul de judecată contra lui Andrei Razin și a avea dreptul de a cânta piesele celebrei trupe.

Iurii Șatunov avea 48 de ani și a fost solistul trupei „Ласковый май”. Artistul a devenit celebru și s-a bucurat inclusiv de admirația publicului din Republica Moldova. 

De-a lungul carierei, a lansat numeroase hituri. Cele mai cunoscute dintre acestea sunt „Белые розы”, „Седая ночь” și „Детство”.

Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram