social

/ВИДЕО/ Voia să comercializeze droguri în valoare totală de 700.000 de lei. Un bărbat, reținut în flagrant de oamenii legii

23 июня 2022, час 09:50
Делиться:

Un bărbat de 46 de ani, din comuna Băcioi, a fost reținut în flagrant pe o stradă din Capitală, în timp ce vindea pachețele de tip zip-lock în care se afla o substanță vegetală cu miros specific de „marijuana”. Valoarea drogurilor ridicate în urma perchezițiilor, ajunge la suma de 700.000 de lei.

Polițiștii au acumulat probe concludente ce demonstrează implicarea acestuia în comercializarea substanțelor interzise.

În urma percheziției corporale și la domiciliul acestuia, forțele de ordine au găsit bani în urma comercializării drogurilor, aproximativ 2 kg de o substanță narcotică „hidroponică”,  plante de „cannabis” îngrijite și crescute în seră, un cântar electronic de mici dimensiuni folosit pentru măsurarea și repartizarea dozelor. Probele au fost ridicate și sigilate conform procedurii.

Anterior, bărbatul a fost judecat pentru tâlhărie. 

El este cercetat penal pentru circulația ilegală a drogurilor sau analogilor acestora în scop de înstrăinare, infracțiune și riscă închisoare de la 7 la 15 de ani.

Polițiștii desfășoară în continuare, acțiuni speciale de investigație pentru a stabili și complicitatea altor persoane implicate în infracțiune.

Acțiunile de documentare și reținere au fost desfășurate de ofițerii Secției investigare infracțiuni și urmărire penală a Inspectoratului de poliție Botanica, sub conducerea procurorilor Procuraturii municipiului Chișinău, Oficiul Botanica.

 Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram