social

Ceban, după ce a fost surprins într-un avion: „Nu credeam că ipocrizia unora va ajunge până în așa stare”

24 мая 2022, час 22:49
Делиться:

Primarul Capitalei, Ion Ceban, a venit cu o reacție după ce a fost surprins la bordul unui avion. Potrivit acestuia, împreună cu familia, a plecat peste hotare pentru a-și susține fiica la un concurs internațional de dans.

„Mulți dintre cei care vor citi mesajul, sunt părinți și mă vor înțelege. Astăzi, împreună cu familia și alături de alți părinți din Chișinău, însoțim copiii noștri peste hotare unde participă la un concurs internațional de dans. Nu am putut rata această ocazie, plus că în câteva zile, Ilinca este omagiată”, a scris Ceban pe Facebook.

Totodată, Ceban i-a criticat pe cei care au distribuit fotografii din avion.

„Nu credeam că ipocrizia unora va ajunge până în așa stare și toți „prietenii” vor posta fotografii, filmări și tot felul de invenții. Nu este un secret pentru mulți că am anunțat încă acum o săptămână că am decis să plec cu familia pentru câteva zile”, a mai adăugat primarul.

Totodată, la sfârșitul săptămânii, Ion Ceban va merge la Grenoble, unde are preconizată o întrevedere cu mai mulți primari.

Primarul Capitalei, Ion Ceban, a fost surprins în această seară, 24 mai, într-un avion. Despre aceasta a scris Partidul „Democrația Acasă” pe Facebook. 

„Ivan Ceban zboară în aceste momente din Aeroportul Iași. Dodon arestat, Ceban zboară? Bună seara, 40 de minute în urmă am aterizat în Treviso, personal le-am făcut. S-a urcat în autobuzul care merge în Veneția împreună cu familia”, se arată în postare.

Consiliera primarului, Natalia Ixari, a declarat pentru TV8.md că Ion Ceban a plecat în vacanță și a părăsit țara pentru a fi prezent la un concurs al fiicei sale. Primarul era însoțit de soția și cei doi copii ai săi.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram