Sci-Tech&Media

Jurnalistul Anatolie Golea a închis proiectul „Пятница” și vine, din toamnă, la TV8

24 июня 2022, час 15:03
Делиться:

Cunoscutul jurnalist Anatolie Golea a pus punct proiectului „Пятница”, după nouă ani în care a fost în fiecare seară de vineri în casele telespectatorilor. Într-o postare pe Facebook, Golea menționează că a decis să renunțe la proiect în condițiile în care opiniile sale nu coincid cu politica editorială a postului de televiziune la care a fost difuzată emisiunea pe care a realizat-o. 

„Este decizia mea personală, luată de comun acord cu administrația televiziunii. În contextul războiului din Ucraina și altor evenimente, opiniile mele nu coincid, în mare măsură, cu politica editorială a RTR Moldova. Nedorind să influențez, fie și indirect, să influențez imaginea și politica editorială a postului TV, am decis să închid proiectul. Mulțumesc celor care m-au ajutat și susținut. Mulțumesc telespectatorilor care au urmărit „Пятница” pe parcursul a nouă ani. Numai bine și pace tuturor”, a scris Anatolie Golea în mesajul de pe Facebook. 

Jurnalistul nu renunță la televiziune, însă. Din toamnă, în cadrul noului sezon, Anatolie Golea, va putea fi urmărit la TV8, unde va modera o emisiune politică, care va fi difuzată o dată pe săptămână. 

Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram