sport

Nichita Moțpan nu mai este bălțean: Mijlocașul moldovean s-a transferat la Hapoel Haifa

24 июня 2022, час 13:50
Делиться:

Internaționalul moldovean Nichita Moțpan a prins transferul carierei. Mijlocașul care a fost legitimat în sezonul precedent la FC Bălți, s-a alăturat formației Hapoel Haifa din Israel, unde va evolua sub formă de împrumut. 

Nichita Moțpan a fost unul din cei mai buni jucători pentru FC Bălți în sezonul trecut al Diviziei Naționale, dar și un membru de bază a reprezentativei Under-21. 

Evoluțiile sigure ale mijlocașului au atras atenția selecționerului Serghei Cleșcenco, care l-a convocat la naționala Moldovei pentru meciurile din Liga Națiunilor. 

Moțpan a debutat cu reușită pentru „tricolori” după ce a înscris al doilea gol în duelul cu Letonia de la Chișinău, meci încheiat 2-4. 

Ulterior, Moțpan a obținut un penalty în meciul cu Andorra, câștigat cu 2-1. 

Evoluțiile bune au atras atenția conducerii formației Hapoel Haifa, care a decis s-l împrumute pe mijlocaș pe o perioadă de un an. 

Clubul din Israel are o opțiune de prelungire a contractului cu talentatul jucător pentru încă 2 ani. Nichita Moțpan are 20 de ani și este originar din Bălți. 

În sezonul 2021/22 din Divizia Națională a bifat 23 de meciuri și a marcat 7 goluri pentru formația din nordul țării. 

Автор
Redacția TV8
Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram