comerciale

/ВИДЕО/ Atmosferă de zile mari în Capitală: Lupii lui Calancea au lansat primul lor album (P)

25 мая 2022, час 20:23
Делиться:

Atmosferă de zile mari, aseară, în capitală. Lupii lui Alex Calancea au lansat primul lor album numit „Inimă sălbatică”. 

„E un album drag nouă, e un album cu fuziuni”.

„E un album cu versuri frumoase făcute de Lia Sinchevici și Guz. Noi cu băieții am venit cu aranjamentul, cu sound-ul”.

„O să urmeze un videoclip la „Fiu de dac și de zeiță”, care va fi filmat și în Codrii, și în oraș, un concept nou, așa, pentru că acea piesă o să fie și imnul festivalului”.

Tot aseară, a fost lansată a doua ediție a Festivalului Lupilor. La eveniment, a fost prezent și consilierul de stat al Ministerului Culturii, Andrei Chistol. Pentru al doilea an consecutiv, Ministerul Culturii susține promovarea turismului prin activități culturale, acesta fiind și unul dintre scopurile festivalului, spune managerul de proiect, Alexandru Perciun.

„Festivalul Lupilor anul acesta crește. El devine mai mult decât un festival, el devine mișcare culturală numită „Origini”. ”

„Anul acesta, festivalul va fi incomparabil mai mare, el va însuma și drumeții în lunca Prutului. Pe data de 12 iunie vom fi la Defileul văratic, pe data de 26 iunie vom fi în Pădurea Domnească și pe data de 17 iulie vom fi la Lacul Beleu”.

Dar, surprizele nu se opresc aici, pentru că va fi organizat și un eveniment în aer liber. Iar acolo, pe lângă muzica bună a artiștilor cunoscuți pe cele două maluri de Prut, se vor da și master class-uri, ateliere cu diverse activități, diferite show-uri și, evident, vor fi promovate multe formații locale.

„Și după aceasta trecem la Teatrul Verde”.

„Unde aducem două seri nemaipomenite”.

„Urmăriți pagina Festivalului Lupilor, urmăriți pagina Lupii lui Alex Calancea, precum și pagina Origini. Acolo veți găsi toată informația”. 

Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram