externe

/VIDEO/ Vladimir Putin a vizitat pentru prima dată soldați ruși răniți în războiul din Ucraina

25 мая 2022, час 18:30
Делиться:

Președintele rus Vladimir Putin a vizitat miercuri, 25 mai, un spital în care se află soldați ruși răniți, prima astfel de vizită făcută trupelor sale în cele peste trei luni de la declanșarea războiului din Ucraina, transmite HotNews.

Kremlinul a refuzat anterior în mod repetat să precizeze dacă Putin intenționează să viziteze soldații ruși de pe front sau din spitale, afirmând că un anunț în acest sens va fi făcut când „va veni momentul”.

Putin a fost însoțit în vizita făcută la un spital din Moscova de către ministrul său al Apărării, Serghei Șoigu.

Putin nu va vizita și soldații ruși de pe front

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a precizat miercuri că Putin a avut mereu intenția să viziteze soldații ruși răniți, dar că abia acum i s-a eliberat suficient calendarul pentru a-i permite acest lucru.

La jumătatea lunii martie, Kremlinul declara însă că Putin nu intenționează să viziteze și soldații ruși de pe front și nu a anunțat până în prezent că președintele rus ar fi revenit între timp asupra deciziei.

Ultimul bilanț publicat miercuri de Ucraina afirmă că rușii au pierdut aproape 29.500 de militari de la declanșarea invaziei pe 24 februarie.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: https://t.me/tv8

Автор
Redacția TV8
Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!

30 сентября 2022, час 09:09
Делиться:
Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram