social

/ВИДЕО/ Accesul în parcurile din Capitală ar putea fi restricționat după ora 23:00

25 июля 2022, час 15:19
Делиться:

Accesul pentru vizitatori în parcurile din Chișinău ar putea fi restricționat după ora 23:00. Cu o propunere în acest sens a venit conducerea întreprinderii municipale „Asociația de gospodărire a spațiilor verzi” la ședință operativă e la Primăria capitalei, transmite IPN.

Victoria Covali, administrator interimar al întreprinderii, a declarat că municipalitatea a investit în amenajarea parcurilor sume enorme, iar toate lucrările trebuie protejate. În acest sens, se pregătesc măsuri pentru fiecare parc în parte, inclusiv program de activitate. Or, în prezent în parcuri este acces liber non-stop, iar unii vizitatori dau dovadă de comportament inadecvat. În opinia sa, accesul în parc trebuie restricționat, inclusiv trebuie amenajate intrări accesibile pentru cetățeni, dar care să permită un control mai bun.

Viceprimarul Ilie Ceban s-a referit la un accident produs acum o săptămână într-un parc din Capitală după ce un cetățean a intrat cu automobilul. Responsabilul a cerut ca accesul transportului privat să fie strict interzis în parcuri. Excepție vor constitui mașinile specializate de intervenție. În cazul mașinilor care deservesc gheretele din parc, s-a solicitat ca acestora să li se permită intrarea până la ora 06.00 dimineața.

Автор
Redacția TV8
Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!

social

Передвижные пункты вакцинации сегодня будут дежурить в Центре и на Буюканах

28 декабря 2021, час 09:13
Делиться:

В столице продолжают работу мобильные пункты вакцинации, оборудованные в общественном транспорте. 

Cегодня троллейбус будет находиться в секторе Центр на улице Арборилор вблизи ТЦ Shopping Malldova, а автобус на Буюканах по адресу:  Каля Ешилор, 10, возле магазина Fourchette.

Пункты вакцинации будут работать с 10:00 до 18:00.

Граждане могут идентифицировать эти транспортные единицы по стикерам со словами в поддержку кампании вакцинации против COVID-19.

Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram