externe

/ФОТО/ Atacurile armate continuă: 2 persoane, ucise, iar alte 5 au fost rănite într-un parc din Los Angeles

25 июля 2022, час 12:19
Делиться:

Două persoane au fost ucise și alte cinci au fost rănite în urma unui atac armat care a avut loc duminică, 24 iulie, într-un parc din Los Angeles, la o expoziție de mașini. Anchetatorii au declarat că cel mai probabil totul a început ca o dispută între două persoane.

Atacul din comunitatea San Pedro ar fi început de la o dispută între două persoane, a declarat șeful poliției locale, pentru presa americană. Patru persoane au fost internate în stare critică. Răniții aveau vârste cuprinse între 3 și 54 de ani.  

Expoziția de mașini, improvizată în parc a fost  motivul ce  a captat interesul celor aproape 500 de persoane prezente, care s-au adunat înainte de a răsuna focuri de armă.

Polițiștii și pompierii au spus că atacul a fost raportat în jurul orei locale 15:50. Niciun suspect nu au fost identificat sau reținut. Poliția căuta în acest moment o maşină macra Mercedes-Benz, de culoare albă, care ar fi putut fi implicat în atac. 

Conducerea poliției locale a declarat că numărul mare de ofițeri ordonați la incident a inspirat poliția să declare o alertă tactică la nivel de oraș, care le permite ofițerilor să rămână de serviciu după turele lor, pentru a ajuta la identificarea atacatorilor, iar pentru acest lucru ei urmează să primească bonusuri pentru orele suplimentare. Departamentul de pompieri a defalcat cei şapte răniţi ca fiind patru bărbați și trei femei.

Автор
Redacția TV8
Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!

04 октября 2022, час 09:44
Делиться:
Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram