social

Femeia și concubinul ei, care ar fi ucis o fetiță de doi ani, au primit încă 30 de zile de arest

26 января 2022, час 20:55
Делиться:

Femeia și concubinul ei, care la sfârșitul lunii octombrie ar fi ucis cu cruzime o fetiță de doi ani la Ciocana, au fost primit încă 30 de zile de arest. Judecătorii de la Ciocana s-au expus și au decis prelungirea măsurii de arest.

Informația a fost confirmată pentru tv8.md de către purtătoarea de cuvânt a Procuraturii, Mariana Cherpec.

Astăzi aceștia au fost aduși în fața magistraților. Primul care a fost adus încătușat și escortat de polițiști la Judecătoria Ciocana a fost iubitul tinerei, care fi complice la crimă. 

Deși a fost asaltat cu întrebări, acesta nu a făcut nicio declarație pentru presă, intrând direct în sala de ședințe. 

Crima s-a produs sâmbătă, 30 octombrie, iar corpul neînsuflețit al micuței a fost descoperit duminică, după ce cei doi făptași au încercat să îi ducă pe oamenii legii pe o pistă greșită.

Copila a murit în chinuri groaznice. Potrivit expertizei medico legale, decesul a survenit în urma traumatismului cranio – cerebral și contuziilor organelor interne. Copilul avea și mai multe leziuni grave la nivelul pielii, iar pe spate – semne că ar fi fost înfipt cu furculița.

Potrivit poliției, minorul fusese lăsa în grija celor doi indivizi din data de 27 octombrie.

Автор
Nadia Mihuța
Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram