social

Numiri și demisii aprobate de Guvern. Consiliul de Integritate are un nou membru

26 января 2022, час 15:33
Делиться:

În cadrul ședinței Guvernului de astăzi, 26 ianuarie, a fost aprobată cererea de demisie a lui Oleg Efrim, din funcția de membru al Consiliului de Integritate al Agenției Naționale de Integritate .

Totodată, în cadrul ședinței a fost aprobată candidatura lui Alexandru Coica în funcția de membru al Consiliului de Integritate pe un termen de cinci ani.

Alexandru Coica deține licență în relații economice internaționale, master în bănci și burse de valori, precum și în științe politice.

Și Mariana Pînzaru a fost numită în funcția de director general adjunct la Agenția Proprietăți Publice, începând din data de 7 februarie.

Aceasta este câștigătoarea concursului pentru ocuparea funcției respective. Este licențiată în economie și deține master în științe economice. 

Experiența profesională curpinde activitatea atât în cadrul companiilor private, autorităților și instituțiilor publice cât și în cadrul proiectelor organizațiilor naționale și internaționale.

Автор
Nadia Mihuța
Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram