social

/VIDEO/ Fără bani și fără comandă. Mai mulți oameni au plătit în avans, dar nu au primit ușile și ferestrele

26 января 2022, час 19:27
Делиться:

A dat comandă de ușă la casă, dar a ajuns să ierneze cu o pătură în gaura pentru ușă. I s-a întâmplat unui bărbat din satul Dancu, raionul Hîncești, care a rămas și fără banii plătiți în avans, și fără ușa comandată. Astăzi, când a venit să-și caute dreptatea, în fața firmei care se angajase să execute lucrările, a mai întâlnit câțiva oameni, care s-au pomenit în aceiași încurcătură. Revoltați, aceștia cer să le fie returnați banii, însă reprezentanții firmei, fie că nu le răspund la apeluri, fie că îi amână de pe o zi pe alta. 

Grigore Golovatîi din satul Dancu, raionul Hîncești și-a comandat o ușă la casă, încă vara trecută. Deși a achitat firmei un avans de 250 de euro, bărbatul spune că ușa așa și nu a mai primit-o. Pentru că a bănuit o escrocherie, el a încercat în repetate rânduri să primească un răspuns de la firmă, însă aceștia îl tot amână. 

Ultima dată când a reușit să dea de reprezentanții firmei, aceștia i-au spus să scoată ușa pe care o avea și să aștepte că, în scurt timp, ei vor veni să instaleze ușa nouă. Din păcate, sărbătorile l-au prins pe bărbat cu o pătură în loc de ușă, pentru că cei de la firmă nu și-au mai onorat promisiunea. 

Nu este singurul care a plătit avansul, dar a rămas fără comandă. Astăzi, bărbatul a venit în oraș să-și rezolve problema, iar în fața firmei a întâlnit un grup de oameni, care s-au pomenit în aceeași situație. Revoltați, aceștia ne-au spus că au rămas fără bani și fără uși și ferestre, iar reprezentanții firmei nu le mai răspund la telefon.

Dacă problema lor nu va fi rezolvată în scurt timp, oamenii spun că vor da firma în judecată, pentru a-și recupera banii. 

Am încercat să obținem un comentariu și de la reprezentanții firmei, dar nimeni nu ne-a răspuns la telefon, iar ușa nu au dorit să ne-o deschidă. 

Oamenii pe care i-am întâlnit astăzi în fața firmei, ne-au spus că au achitat jumătate din suma cerută pentru comanda de uși ori ferestre, dar deocamdată nu și-au primit bunurile. Reprezentanții firmei le-ar fi spus că șeful lor ar fi peste hotare, așa că să se înarmeze cu răbdare. 

Автор
Redacția TV8
Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram