social

/ФОТО/ Percheziții la Ocnița: Peste 130.000 de dolari și alte sume impunătoare, ridicate într-un dosar pentru trafic de droguri

26 мая 2022, час 11:54
Делиться:

Șase percheziții au avut loc miercuri, 25 mai, la Ocnița. Ofițerii Direcției Investigații Nord a INI al IGP, sub conducerea oficiului „Nord” al Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), au descins la cinci persoane din Ocnița, de la care au ridicat droguri și sume impunătoare de bani.

Acțiunea a fost inițiată din cauza bănuielii că aceștia ar face trafic de droguri, în orașul Otaci. Astfel, au fost ridicate droguri de tip marijuana, amfetamină și PVP („sare”) introduse în țară din Ucraina, în luna martie; dispozitive pentru consumarea drogurilor; purtători de informații cu date folosite la comiterea infracțiunii; precum și sume de bani despre care oamenii legii bănuiesc că ar proveni din vânzare de droguri: peste 130.000 de dolari americani, aproape 40.000 euro, 4.000 lire sterline și 1000 de hrivne.

În rezultat, a fost reținut un bărbat, iar procurorii PCCOCS urmează să solicite plasarea acestuia în arest. În ceea ce privește un alt bănuit, cu rol de organizator, acesta a fost reținut în flagrant de autoritățile din Ucraina.

În prezent, investigațiile continuă, în vederea stabilirii altor persoane care au participat ori au favorizat la comiterea infracțiunilor.

Автор
Andreea Josan
Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram