externe

/VIDEO/ Pentru prima oară de la începutul războiului! Șoigu a vizitat personal trupele ruse din Ucraina

26 июня 2022, час 12:15
Делиться:

Ministrul rus al Apărării, Serghei Șoigu, a inspectat personal trupele ruse din Ucraina. Despre asta anunță Ministerul Apărării de la Moscova. Au fost publicate și imagini video care îl surprind pe Șoigu de vorbă cu soldații și comandanții, care i-ar fi raportat cum decurg lucrurile.

Serghei Șoigu ar fi decorat cu medalii și ordinul pentru bărbăție mai mulți militari care luptă în Ucraina, „pentru eroism și dăruire în îndeplinirea misiunilor de luptă”

Nu se știe cu exactitate unde a mers ministrul rus al Apărării. Unele surse media scriu că cel mai probabil, Șoigu ar fi sosit în Donbas, un teritoriu ocupat de ruși. 

În luna martie, Serghei Șoigu a dispărut din atenția opiniei publice timp de cel puțin două săptămâni. Atunci, au circulat zvonuri că acesta ar avea probleme cardiace. În aceeași perioadă, s-a vehiculat și că șeful marelui stat major al Rusiei, Valerii Gherasimov ar fi fost rănit în apropiere de Izium. 

Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram