comerciale

Zbor.md lansează o platformă internațională de rezervări la hoteluri: 1.700.000 de proprietăți disponibile (P)

28 апреля 2022, час 09:01
Делиться:

Zbor.md lansează o platformă internațională de top de rezervări la hoteluri, integrată direct pe site, care oferă spre analiză și alegere 1 700 000 de proprietăți. Avantajul primordial este serviciul de asistență oferit 24/7 din partea echipei zbor.md. 

Accesează hotels.zbor.md și alege din miile de hoteluri, hosteluri și apartamente din întreaga lume. Ai la dispoziție o multitudine de filtre pentru căutări rapide și rezultate mai exacte. Rezervi și achiți pentru hotel în doar câteva minute. Mai mult, site-ul zbor.md este acum o platformă de servicii integrate de călătorie.

Acesta oferă motorul performant de rezervare bilete de avion, platforma de rezervare hoteluri, rubrica destinată turismului care include pachete turistice pentru citybreak-uri și vacanțe, precum și rubrica pentru servicii de transfer de la/spre aeroport.

Planificarea călătoriei este în cea mai mare parte o plăcere, dar uneori accesarea multiplelor site-uri pentru alegerea tuturor serviciilor, devine un proces anevoios. 

De aceea, zbor.md îți pune la dispoziție o platformă unică pentru toate serviciile de care ai nevoie în planificarea călătoriei: bilete de avion, hoteluri, pachete turistice, transfer. 

Toate acestea disponibile pe un singur site. Acum, poți singur să îți organizezi plecările ușor, simplu și cu mare economie de timp. Iar dacă ai nevoie de asistență, ai mereu la îndemână un agent zbor.md care să te asiste. 

Suntem disponibili Non-Stop online pe chat-ul de pe website, pe viber, telegram, whatsapp prin numărul +37378844111 și la telefon la numărul +373 22 844 111.

Victor Afteni, Director Zbor.md „Zilnic lucrăm cu clienții, le ascultăm solicitările și încercăm să le fim alături cu tot de ce au nevoie. Ca rezultat, am venit în întâmpinare și am dezvoltat lista serviciilor oferite online, prin site-ul zbor.md. Ne-am dorit ca pe un singur site, clienții să poate găsi tot de ce au nevoie în panificarea călătoriilor. Suntem siguri că le va fi mai simplu să-și planifice plecările peste hotare, mai ales că le suntem alături și cu suport non-stop.”

Indiferent de motivul călătoriei tale, fie că pleci în scop de afacere, într-un citybreak, sau în vacanță ai toate serviciile necesare pentru aceasta într-un singur punct.

Primăvara e perfectă pentru citybreak-uri. Savurează o mini escapadă la Istanbul, la 170 euro/persoană. Oferta include cazare 3 nopți, zbor tur-retur, mic dejun, asigurare medicală. Accesează travel.zbor.md pentru mai multe oferte.

Și pentru că suntem tot mai aproape de perioada vacanțelor de vară, profită și de oferte atractive la pachete turistice. Alege Muntenegru, la doar 383 euro/persoană. Oferta include zbor tur-retur, cazare la hotelul Velji Vinogradi 7 nopți, masa mic dejun, asigurare medicală, transfer de la/spre aeroport. Perioada de plecare 14 iunie – 21 iunie 2022.

De ce zeci de mii de clienți aleg cu încredere serviciile de călătorie zbor.md:

·        Asistență 24/7 online și la telefon.

·        Asistență gratuită pentru check-in.

·        Agenți profesioniști, cu experiență.

·        O platformă unică pentru servicii integrate de călătorie: bilete de avion, hoteluri, pachete turistice, transfer.

·        Program de bonus generos.

·        Oferte de la peste 500 de companii aeriene.

 Zbor.md Travel. Partenerul tău de încredere în călătorii.

(P) Acest material este un articol comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției TV8. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.

Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram