sport

/ВИДЕО/ Sportivii de taekwondo, la competiții fără pregătiri: Vedeți ce îi nemulțumește după evoluția la Campionatul European

31 мая 2022, час 11:59
Делиться:

Sportivii moldoveni de taekwondo, versiunea olimpică, care au participat în această lună la Campionatul European în orașul Manchester, s-au plâns pe lipsa cantonamentelor, dar și a motivării financiare. Antrenorul Vladislav Mazur a declarat că mai multe probleme de ordin organizatoric au dus la o evoluție sub așteptări. 

La Campionatul European de taekwondo din Manchester, care a avut loc în perioada 19-22 mai, țara noastră a fost reprezentată de 3 sportivi, frații Stepan și Vadim Dimitrov și Serghei Uscov. 

Cea mai mare performanță a obținut-o Vadim, care a ocupat poziția a 5-a după ce a cedat în fața unui adversar din Croația. 

Antrenorul sportivilor, Vladislav Mazur, a menționat că mai multe probleme de ordin organizatoric au dus la rezultatele modeste, iar sportivii s-au plâns de faptul că înainte de competiții nu au avut parte de cantonamente de pregătire. 

Mai mult decât atât, din cauza multiplelor probleme de la Federația de profil, una din cele mai talentate sportive de taekwondo, Ana Ciuchitu, refuză să mai participe. 

Vladislav Mazur speră că situația se va remedia în curând, pentru că în toamnă este următorul turneu de anvergură pentru sportivii noștri. 

Următoarea competiție importantă pentru luptătorii moldoveni de taekwondo va fi Campionatul Mondial care va avea loc în toamna acestui an în Mexic.

Автор
Redacția TV8
Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram