Soluția M-DOC de la Moldcell, acum disponibilă și pentru clienții și partenerii externi /P/

07 сентября 2023, час 15:11

În lumea agitată a afacerilor moderne, adaptarea la tehnologia digitală este esențială pentru a rămâne competitiv și eficient. Cu platforma M-DOC SaaS de la Moldcell, această adaptare devine foarte ușoară. M-DOC nu doar că permite semnarea și stocarea documentelor electronice, ci redefinește modul în care interacționăm cu informațiile în mediul de afaceri.

Indiferent de mărimea sau domeniul de activitate al companiei, M-DOC oferă super avantaje în gestionarea documentelor și comunicarea cu partenerii și clienții. 

Serviciul este disponibil exclusiv pentru persoanele juridice și necesită deținerea Semnăturii mobile. În plus, clienții Moldcell beneficiază de un preț special la abonament M-DOC, de la doar 250 de lei. 

Avantajele pe care le oferă soluția M-DOC

Accesibilitate și comoditate Clienții pot interacționa cu documentele de oriunde și oricând, fără a fi legați de birou sau program. Accesul la documente este simplificat și flexibil.

Optimizarea Costurilor Costurile asociate cu tiparul, distribuirea și stocarea fizică a documentelor sunt reduse sau chiar excluse. M-DOC este o soluția care oferă economii semnificative de buget.

Economisirea timpului Procesul de semnare, trimitere și urmărire a documentelor devine mult mai rapid, accelerând ciclurile de afaceri și luând în calcul cerințele clienților.

Protecția mediului M-DOC este o alegere sustenabilă, care permite evitarea utilizării hârtiei și a resurselor fizice, contribuind astfel la protejarea mediului înconjurător.

Arhivarea documentelor Soluția oferă o modalitate eficientă de a stoca și organiza documentele. Arhivele digitale sunt mai ușor de căutat, gestionat și păstrat în siguranță.

Erori umane mai puține Cu M-DOC, riscul de erori umane este redus semnificativ. Soluția asigură precizie în semnare și transmitere, eliminând greșelile cauzate de gestionarea fizică a documentelor.

Stela Chitoroaga, Chief Commercial Officer, Moldcell:

”Soluția de business M-DOC este unica de acest gen pe piața serviciilor digitale și suntem mai mult decât mândri de acest fapt. Creată în parteneriat cu compania Simpals și lansată înainte de 2020, M-DOC și-a întregit statutul de serviciu ”salvator” în perioada pandemică. 

Eforturile de digitalizare maximă au fost accelerate în contexul pandemiei, perioadă în care majoritatea angajaților au lucrat de acasă. Se expediau documente care trebuiau prelucrate rapid și corespunzător, pentru a asigura un proces de lucru fluid. 

Disponibilă acum și pentru partenerii externi, soluția oferă numeroase avantaje pentru orice afacere, cu orice număr de angajați, și încurajăm utilizarea acesteia.”

Andrei Parlicov, Director Departament Business, Moldcell:

”Compania Moldcell întotdeauna a avut drept obiectiv principal îmbunătățirea serviciilor și furnizarea unui portofoliu amplu și divers de soluții pentru oamenii de afaceri. Și pentru că timpul e cel mai prețios, de această dată, cu extinderea soluției M-DOC pentru clienții business, am trecut la o nouă etapă de digitalizare. 

Fiind testată cu succes în cadrul companiei, M-DOC a devenit un instrument de semnare și arhivare a documentelor electronice viabil și extrem de ușor de utilizat. 

Astfel, și-a demonstrat abilitatea de a fi flexibilă și atrăgătoare absolut pentru toți, încât procesul de lucru să fie simplificat, fără a pierde din calitate.”

Utilizarea soluției M-DOC este simplă și intuitivă, oferind control deplin asupra documentelor: de la încărcare și transmitere către destinatari, până la semnarea electronică și urmărirea statutului – toate acestea pot fi realizate rapid și ușor. Mai mult, M-DOC este compatibilă cu alte platforme, cum ar fi 1C, asigurând astfel o integrare fluidă în procesele existente.

Pentru a afla mai multe despre M-DOC și pentru a alege abonamentul potrivit nevoilor de afaceri, accesați pagina produsului.

/P/ Acest material este un articol comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției TV8. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.

Министр обороны о военном городке в Бэчой: "Нам нужна база за пределами города"
Министр обороны о военном городке в Бэчой: "Нам нужна база за пределами города"
Ночи холодают. Прогноз погоды на сегодня, 30 ноября
Ночи холодают. Прогноз погоды на сегодня, 30 ноября
Молдавские учителя потребовали повышения зарплат, защиты от агрессивного поведения и достойных условий труда
Молдавские учителя потребовали повышения зарплат, защиты от агрессивного поведения и достойных условий труда
Обыски в Бельцах по делу о коррупции при выдаче водительских прав: задержаны шесть человек
Обыски в Бельцах по делу о коррупции при выдаче водительских прав: задержаны шесть человек
Перемирие в секторе Газа продлили на еще один день
Перемирие в секторе Газа продлили на еще один день

(P.) Просто, быстро и выгодно: получайте деньги через систему онлайн-переводов Ria от Victoriabank

11 мая 2022, час 15:36

Просто, быстро и выгодно: получайте деньги через систему онлайн-переводов Ria от Victoriabank и 50 леев гарантированно, а также участвуйте в ежемесячной лотерее с призовым фондом 3000 леев/ 

Victoriabank и Ria Money Transfer запускают суперпредложение «со вкусом призов» для самых лояльных клиентов! В период с 1 мая по 31 июля 2022 года переводы на сумму не менее 3500 леев через систему денежных переводов Ria и полученные на расчетный счет или на карту через платформу онлайн-переводов от Victoriabank, T2A, гарантированно принесут вам 50 леев.

Что в точности вам следует сделать?

1.     Зайдите на платформу онлайн-переводов Victoriabank по ссылке https://transfer.victoriabank.md/

2.     Введите реквизиты перевода и получите деньги прямо на свой текущий или карточный счет от Victoriabank!

Только и всего!

Более того, трое счастливчиков смогут заполучить один из трех больших ежемесячных призов! Хотите оказаться одним из них? Получите онлайн-перевод на сумму не менее 3500 леев через T2A через Ria на свой счет или на карту Victoriabank и автоматически зарегистрируйтесь для участия в розыгрыше денежных призов по 3000 леев каждый.

Розыгрыш будет проходить в три этапа:

Этап 1: 1 – 31 мая 2022 г. | Определение победителя до 8 июня 2022 г.

Этап 2: 1 – 30 июня 2022 г. | Определение победителя до 6 июля 2022 г.

Этап 3: 1 июля 2022 г. – 31 июля 2022 г. | Определение победителя до 3 августа 2022 г.

Подробнее о предложении и правилах акции можно узнать по следующей ссылке.

________________________________________________________________

 (P.) Этот материал является коммерческой рекламой. 

Молдова денонсировала еще семь соглашений с СНГ
Молдова денонсировала еще семь соглашений с СНГ
/ВИДЕО/ Румыния остается основным экономическим партнером Молдовы
/ВИДЕО/ Румыния остается основным экономическим партнером Молдовы
Бербок: "Украина усилит ЕС в обозримом будущем. Это в наших геополитических интересах"
Бербок: "Украина усилит ЕС в обозримом будущем. Это в наших геополитических интересах"
Главный прокурор Евросоюза:  "Молдова получит значительные средства из бюджета ЕС. Важно гармонизировать законодательство"
Главный прокурор Евросоюза: "Молдова получит значительные средства из бюджета ЕС. Важно гармонизировать законодательство"
/ВИДЕО/ В ГУР Украины подтвердили отравление жены главы ведомства Кирилла Буданова
/ВИДЕО/ В ГУР Украины подтвердили отравление жены главы ведомства Кирилла Буданова
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2023 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram