/HOROSCOP/ Peștii vor experimenta o stare nouă, iar Taurii ar putea regândi unele planuri: Ce prezic astrele celor 12 zodii

08 марта 2023, час 08:30

Peștii au ocazia să experimenteze o stare foarte nouă, asumarea responsabilității pentru propria fericire. Taurii ar putea regândi unele planuri.

Horoscop Berbec – 8 martie 2023: Este bine să te ocupi de treburile tale, să adopți o atitudine cât mai relaxată și senină, ca să nu ajungi să iei prea în serios anumite probleme. E drept că nu le poți rezolva acum, dar va veni și vremea lor.

Horoscop Taur – 8 martie 2023: Ești tentat să regândești anumite planuri, doar pe baza unor impresii de moment. O alegere bună ar fi, în acest moment, să lași planurile deoparte și să vezi ce poți face acum, concret, din ce ți-ai propus. 

Horoscop Gemeni – 8 martie 2023: Este o zi cu tendințe amestecate, semn că va conta foarte mult ce alegi tu, în orice moment. Dacă vei alege să abordezi toate problemele cu o anume lejeritate, nu vei avea parte de prea multe complicații. 

Horoscop Rac – 8 martie 2023: Ai ocazia de a te detașa puțin de problemele de zi cu zi și de a te ocupa de ceea ce-ți lipsește, cu adevărat. Este important să știi foarte clar ce-ți cere sufletul și să împlinești aceste nevoi, măcar din când în când. 

Horoscop Leu – 8 martie 2023: Poate că ai pierdut unele repere și nu mai știi exact cum să te orientezi, în anumite situații. Poate că nici nu e nevoie de ceva special, în acele momente și va fi suficient să te detașezi puțin de aceste probleme, ca să le poți rezolva.

Horoscop Fecioară – 8 martie 2023: Poate fi o zi a dezamăgirilor, dacă vei alege să insiști cu subiecte care provoacă un stres accentuat celor din jur. Ar fi bine să-i lași în pace și să îți vezi de-ale tale, fie că sunt multe sau puține. 

Horoscop Balanță – 8 martie 2023: Vei avea ocazia să experimentezi o schimbare interioară importantă, dacă vei accepta invitația acestei zile de a-ți schimba dispoziția, printr-un efort de voință, de oricâte ori va fi nevoie. 

Horoscop Scorpion – 8 martie 2023: Ar fi bine să oprești speculațiile mentale și să-ți găsești ceva mai constructiv de făcut. Atracția către subiecte nelămurite nu-ți aduce nimic bun și îți mai strică și dispoziția. 

Horoscop Săgetător – 8 martie 2023: Este o zi care ți se potrivește, din mai multe motive. Pentru că nu-ți plac lucrurile complicate, nu le vei complica și mai mult, așa cum vei fi tentat să faci, la un moment dat. 

Horoscop Capricorn – 8 martie 2023: Anumite impresii, în mare parte incorecte, te-ar putea conduce la decizii greșite și la reacții pe măsură față de cei pe care-i bănuiești că nu-ți acordă respectul care ți se cuvine. 

Horoscop Vărsător – 8 martie 2023: Ar fi bine să nu te lași atras de gândul că anumite persoane din anturajul apropiat sunt un fel de inamici pentru tine, doar pentru că au interese legitime care le afectează pe ale tale.

Horoscop Pești – 8 martie 2023: Ai ocazia să experimentezi o stare nouă, asumarea responsabilității pentru propria fericire. Îți va aduce un grad de independență interioară neprețuită, pe termen lung și poate contribui la maturizarea ta accelerată.

Sursa: Libertatea

Продление ареста Таубер: "шоровцы" намерены бойкотировать заседания парламента
/ВИДЕО/ Продление ареста Таубер: "шоровцы" намерены бойкотировать заседания парламента
Два пограничных пункта на границе с Украиной временно перекрыли
Два пограничных пункта на границе с Украиной временно перекрыли
Украина подтвердила гибель девяти человек в затопленном городе Алешки в Херсонской области
Украина подтвердила гибель девяти человек в затопленном городе Алешки в Херсонской области
Пора черешни. Местные садоводы готовят сладкую ягоду на экспорт
/ВИДЕО/ Пора черешни. Местные садоводы готовят сладкую ягоду на экспорт
В Египте акула напала на купающегося туриста. Мужчина погиб на глазах у отдыхающих
/ВИДЕО/ В Египте акула напала на купающегося туриста. Мужчина погиб на глазах у отдыхающих

09 июня 2023, час 14:42
 Итоги недели: вклад в ПВО. В Молдове установят радар для воздушного наблюдения
/ВИДЕО/ Итоги недели: вклад в ПВО. В Молдове установят радар для воздушного наблюдения
Лукашенко помиловал россиянку Софью Сапегу. Ее передадут в Россию
Лукашенко помиловал россиянку Софью Сапегу. Ее передадут в Россию
Джоанэ: "НАТО поддерживает безопасность Молдовы. Наше сотрудничество никогда не было более тесным"
/ВИДЕО/ Джоанэ: "НАТО поддерживает безопасность Молдовы. Наше сотрудничество никогда не было более тесным"
"Историческое событие". Как международные СМИ освещали саммит ЕПС
/ВИДЕО/ "Историческое событие". Как международные СМИ освещали саммит ЕПС
В зоне затопления Каховской ГЭС около 80 населенных пунктов
/ВИДЕО/ В зоне затопления Каховской ГЭС около 80 населенных пунктов
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2023 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram