Moldcell contribuie la diversificarea și digitalizarea modalităților de plată în transportul public din Chișinău /P/

17 марта 2023, час 13:26

Moldcell, în colaborare cu Direcția Generală Mobilitate Urbană, Regia Transport Electric Chișinău și Parcul Urban de Autobuze, lansează un nou proiect-pilot, pentru a diversifica și digitaliza modalitățile de plată în transportul public.

Astfel, pasagerii de pe rutele 8 și 10 ale rețelei de troleibuze și rutele 2 și 26 ale rețelei de autobuze din Chișinău își pot plăti acum călătoriile folosind numărul Moldcell. 

Această metodă de plată este o premieră pentru Republica Moldova și are drept scop simplificarea și accelerarea procesului de plată pentru transportul public, eliminând necesitatea tranzacțiilor cu numerar și făcându-l mai convenabil pentru abonații Moldcell.

Carolina Bugaian, Directoare Generală Moldcell: „Serviciul pe care îl lansăm astăzi este o inovație importantă pentru transportul public al orașului nostru. Chiar dacă putem uita portofelul sau să nu avem banii necesari pentru a achita un tichet de călătorie, cu toții ieșind din casă neapărat avem în mână telefonul mobil. Acum putem achita direct prin intermediul telefonului mobil din contul de telefon mobil,  prin QR code sau SMS. Este simplu, rapid și sigur.”

Vitalie Mihalache, Șef Secție Direcția Generală Mobilitate Urbană: „Vreau să menționez că unul din principalii piloni ai deciziei de colaborare este siguranța plăților și comoditatea acestor plăți, iar serviciul propus oferă această siguranță a plăților comoditate pentru călătorii din municipiul Chișinău, pentru cei care se deplasează cu transportul public. Și vrem ca acesta să devină un serviciu utilizat, un servicu comod pentru călătorii din transportul public municipal.”

Procesul de plată este simplu și ușor de utilizat. Abonații Moldcell trebuie să activeze serviciul „Plăți cu număr Moldcell” din aplicația my moldcell. Alternativ, serviciul poate fi activat prin SMS cu cifra „1” la numărul 4001. Odată activat serviciul, abonații pot scana codul QR de pe stickerul din transport pentru a genera un SMS, care este apoi trimis pentru a primi un bilet de călătorie prin SMS. Biletul SMS poate fi apoi prezentat taxatorului ca dovadă a plății. Alternativ, SMS-ul poate fi completat manual prin includerea în conținutul mesajului – numărul de bord a troleibuzului (număr din 4 cifre) și destinatar – numărul scurt 4000.

Ilie Ceban, Viceprimar Chișinău: “Mulțumim foarte mult companiei Moldcell pentru această soluție inovativă pentru transportul public din municipiul Chișinău. Ne dorim ca modalitățile de plată în transportul public să fie diversificat, unde locuitorii pot să aleagă diferite forme de plată și aceasta este o altă modalitate de plată care o întâlnim oriunde în capitalele europene și ne simțim foarte bine când putem foarte rapid și comod să facem o plată în transportul public. Și noi ne dorim să oferim aceste servicii comode și calitative locuitorilor capitalei.”

Olga Pavlic, Directoare Departament Business și Inovații Moldcell: „Suntem bucuroși să pilotăm o nouă metodă de plată în transportul public, în colaborare cu partenerii noștri. Este o metodă mai comodă, mai simplă, mai confortabilă și este un pas spre un transport public tehnologic avansat. Compania Moldcell este mereu în căutarea noilor soluții de digitalizare a serviciilor financiare și astăzi este doar un început, vom veni cu alte servicii digitale financiare. Încercați, plătiți, călătoriți cu plăcere!"

Serviciul „Plăți cu numărul Moldcell” este disponibil abonaților Moldcell cu un sold pozitiv de peste 1 leu pe contul de mobil. Banii din Împrumutul de la Moldcell nu pot fi folosiți pentru acest serviciu.

Despre Moldcell

Moldcell este un operator de telecomunicații digitale din Republica Moldova care oferă inovații digitale și o gamă largă de planuri tarifare, produse și servicii de înaltă calitate prin intermediul rețelei sale de magazine situate în toată țara, precum și prin intermediul magazinului online Moldcell eShop.

Moldcell este o investiție străină directă, prezentă pe piața Republicii Moldova din anul 2000, iar din 25 martie 2020 face parte din Grupul Global CG Corp. Cu peste 22 de ani de experiență în industria telecomunicațiilor, Moldcell se angajează să promoveze digitizarea economiei și să stimuleze incluziunea financiară pentru toți.

/P/ Acest material este un articol comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției TV8. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.

Продление ареста Таубер: "шоровцы" намерены бойкотировать заседания парламента
/ВИДЕО/ Продление ареста Таубер: "шоровцы" намерены бойкотировать заседания парламента
Два пограничных пункта на границе с Украиной временно перекрыли
Два пограничных пункта на границе с Украиной временно перекрыли
Украина подтвердила гибель девяти человек в затопленном городе Алешки в Херсонской области
Украина подтвердила гибель девяти человек в затопленном городе Алешки в Херсонской области
Пора черешни. Местные садоводы готовят сладкую ягоду на экспорт
/ВИДЕО/ Пора черешни. Местные садоводы готовят сладкую ягоду на экспорт
В Египте акула напала на купающегося туриста. Мужчина погиб на глазах у отдыхающих
/ВИДЕО/ В Египте акула напала на купающегося туриста. Мужчина погиб на глазах у отдыхающих

(P.) Просто, быстро и выгодно: получайте деньги через систему онлайн-переводов Ria от Victoriabank

11 мая 2022, час 15:36

Просто, быстро и выгодно: получайте деньги через систему онлайн-переводов Ria от Victoriabank и 50 леев гарантированно, а также участвуйте в ежемесячной лотерее с призовым фондом 3000 леев/ 

Victoriabank и Ria Money Transfer запускают суперпредложение «со вкусом призов» для самых лояльных клиентов! В период с 1 мая по 31 июля 2022 года переводы на сумму не менее 3500 леев через систему денежных переводов Ria и полученные на расчетный счет или на карту через платформу онлайн-переводов от Victoriabank, T2A, гарантированно принесут вам 50 леев.

Что в точности вам следует сделать?

1.     Зайдите на платформу онлайн-переводов Victoriabank по ссылке https://transfer.victoriabank.md/

2.     Введите реквизиты перевода и получите деньги прямо на свой текущий или карточный счет от Victoriabank!

Только и всего!

Более того, трое счастливчиков смогут заполучить один из трех больших ежемесячных призов! Хотите оказаться одним из них? Получите онлайн-перевод на сумму не менее 3500 леев через T2A через Ria на свой счет или на карту Victoriabank и автоматически зарегистрируйтесь для участия в розыгрыше денежных призов по 3000 леев каждый.

Розыгрыш будет проходить в три этапа:

Этап 1: 1 – 31 мая 2022 г. | Определение победителя до 8 июня 2022 г.

Этап 2: 1 – 30 июня 2022 г. | Определение победителя до 6 июля 2022 г.

Этап 3: 1 июля 2022 г. – 31 июля 2022 г. | Определение победителя до 3 августа 2022 г.

Подробнее о предложении и правилах акции можно узнать по следующей ссылке.

________________________________________________________________

 (P.) Этот материал является коммерческой рекламой. 

 Итоги недели: вклад в ПВО. В Молдове установят радар для воздушного наблюдения
/ВИДЕО/ Итоги недели: вклад в ПВО. В Молдове установят радар для воздушного наблюдения
Лукашенко помиловал россиянку Софью Сапегу. Ее передадут в Россию
Лукашенко помиловал россиянку Софью Сапегу. Ее передадут в Россию
Джоанэ: "НАТО поддерживает безопасность Молдовы. Наше сотрудничество никогда не было более тесным"
/ВИДЕО/ Джоанэ: "НАТО поддерживает безопасность Молдовы. Наше сотрудничество никогда не было более тесным"
"Историческое событие". Как международные СМИ освещали саммит ЕПС
/ВИДЕО/ "Историческое событие". Как международные СМИ освещали саммит ЕПС
В зоне затопления Каховской ГЭС около 80 населенных пунктов
/ВИДЕО/ В зоне затопления Каховской ГЭС около 80 населенных пунктов
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2023 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram