/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Școala de vară „Summit-ul Tinerilor Parteneriatului Estic 2017” va avea loc în luna august

missing
22 iunie 2017, ora 14:46

Școala de Vară va include de asemenea o serie de activități de instruire și dezbateri, precum și sesiuni de informare cu Ambasadori ai UE, oficiali și experți specializați în domeniul relațiilor cu Uniunea Europeană și a Parteneriatului Estic.

Evenimentul va fi organizat într-un format de simulare a reuniunii Summit-ului Parteneriatului Estic (la nivelul Șefilor de State și de Guverne). Fiecărui participant la Școala de Vară i se va atribui rolul unui Șef de stat sau Guvern din țările Uniunii Europene, Parteneriatului Estic și a unui reprezentant al instituțiilor UE (i.e. Președintele Consiliului European). Rolurile vor fi distribuite aleatoriu, iar la finele sesiunilor de informare și dezbateri, participanții vor elabora și aproba Declarația Comună privind rezultatele înregistrate și perspectivele de viitor ale Parteneriatului Estic.

Limba de lucru: Engleza

Eligibilitate: Pot participa tinerii activi din Republicii Moldova, Ucraina și Georgia, cu vârsta cuprinsă între 18 și 25 de ani, cunoscători a limbii Engleze și care sunt interesați de Uniunea Europeană și de Parteneriatul Estic.

Costurile de participare (cazare și transport) vor fi acoperite de către organizatori.

Pentru a fi selectați, candidații sunt invitați să îndeplinească Formularul de Aplicare online, care poate fi accesat aici. Adițional formularului de aplicare candidații urmează să expedieze versiunea electronică a CV-ului la următoarea adresă: mariana.platon@ipre.md.

Termenul limită de aplicare este 10 iulie 2017, ora 23.59.

Pentru mai multe detalii cu privire la Școala de Vară și procedura de selecție ne puteți contacta la adresa: mariana.platon@ipre.md.

Școala de vară „Summit-ul Tinerilor Parteneriatului Estic 2017 ” este organizată de Institutul pentru Politici și Reforme Europene (IPRE) în parteneriat cu Platforma Națională din Republica Moldova a Forumului Societății Civile al Parteneriatului Estic cu susținerea Fundației Konrad Adenauer (‪KAS).

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram