/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

BEM a scos la vânzare mai multe case și apartamente. Prețul de start pentru unele este de 4.000 de euro

missing
02 iulie 2017, ora 16:52

Banca de Economii scoate în vânzare 24 de case de locuit, 34 de apartamente și 13 loturi de pământ, care sunt bunuri gajate ale băncii.

Unele case au nevoie de reparații capitale, în timp ce altele sunt gata pentru a locui. Prețul de start pentru unele imobile este de 4.000 – 6.000 de euro.

Casele de locuit sunt amplasate în diferite raioane ale țării precum Telenești, Briceni, Edineț, Șoldănești, UTA Găgăuzia, Călărași, în timp ce loturile de pământ sunt situate, majoritatea, în raionul Leova. Informații despre bunurile imobiliare, cât și fotografii pentru fiecare în parte, găsiți accesând acest link.


Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram