Duminică, 2 iulie, în urma unui accident care a avut loc la Măgdăcești, doi angajați ai Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale al MAI și-au pierdut viața. 

Cei doi angajați sunt sergentul major al serviciului de salvare, Alexei Stegărescu, în vârstă de 25 de ani și Dumitru Glavan, sergentul serviciului de salvare în vârstă de 27 de ani, ambii din cadrul Detașamentului Căutare Salvare nr.1.

Detalii despre înmormântarea celor doi nu se cunosc, din moment ce rudele au cerut discreție din partea DSE, iar pentru că cei doi nu au murit în timpul serviciului, Serviciul Protecției Civile și Situațiilor Excepționale nu va organiza nicio ceremonie de comemorare a acestora.

Amintim că, accidentul s-ar fi întâmplat după ce șoferul unui automobil de marca Renault a adormit la volan, a intrat pe contrasens și s-a tamponat cu un Mercedes. În urma impactului, pasagerul și șoferul din Mercedes au decedat pe loc.

Poliția susține că, bărbatul care ar fi adormit la volan venea din Ucraina, iar în Renault se mai afla și o femeie însărcinată, care a fost transportată de urgență la spital în stare gravă cu o traumă cranio-cerebrală.