/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Moldova1 are un nou director interimar după ce Mircea Surdu a demisionat

missing
05 iulie 2017, ora 10:39

Potrivit trm.md, decizia a fost luată cu votul unanim al membrilor Consiliului de Observatori. În aceeași ședință, în funcția de director-interimar a fost aleasă Ecaterina Stratan, șefa Departamentului știri și dezbateri de la Moldova 1. Pentru candidatura ei au votat cinci membri ai CO.

Săptămâna trecută, directorul Moldova 1, Mircea Surdu, își anunța demisia pe o rețea de socializare, fără să-și motiveze decizia. Mandatul său de cinci ani ar fi expirat la sfârșitul anului 2017.

CO urmează să anunțe un nou concurs pentru suplinirea funcției de director al postului public de televiziune, Moldova 1.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram