Ambasadorul român a mers astăzi și în ospeție la casa părintească a Președintelui socialist, Igor Dodon. Acolo însă nu era nimeni, întrucât mama președintelui se află la Chișinau. Cei doi oficiali au intrat și în casă, dar discuția purtată rămâne un secret. Asta pentru ca jurnaliștii au fost ținuti afară de către paza șefului statului. La final, președintele a precizat ca relația dintre Moldova și România este plină de armonie.

După evenimentul de la grădiniță, Igor Dodon l-a invitat pe Daniel Ioniă și pe jurnaliști să-i calce pragul casei părintești din Sadova. Și dacă pe ambasadorul României l-a lăsat să intre în casă, pe jurnaliști i-a ținut în curte.

„La modul sincer, dați-mi voie să păstrez discuția din casă, efectiv privată”, a spus Daniel Ioniță, Ambasadorul României.

Ieșiți în curte, Igor Dodon a ținut să arate celor de faţă și via. „Demult nu am prășit, mama mea se bucură când vin acasă și stau de vorbă cu ea”.

Igor Dodon, cunoscut pentru criticile sale aduse celor care își doresc unirea cu România, a precizat că dintotdeauna a crezut în relația frumoasă dintre Republica Moldova și România. „Eu de multe ori am spus că suntem ca frații. Frate, frate dar fiecare stăpân la el acasă”, a spus președintele.