/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Optmart SRL: Cum sunt bărbații din Moldova și ce părere au despre ei femeile

missing
08 iulie 2017, ora 22:33

Au încercat să dea o definiție cuvântului „bărbat” și după ce au ajuns la concluzia că nu contează ce ai în pantaloni, i-au oferit câteva caracteristici: verticalitate, responsabilitate și leadership.

„Pentru mine bărbații sunt un mister. Eu nu consider că dacă ai penis ești bărbat. Bărbat e cel care se identifică cu acest termen. În pofida la ceea ce se crede despre mine, eu ador bărbații. Sunt feministe care sunt foarte ok cu bărbații”, a menționat Diana Guja.

După definiție, cele patru femei din platou i-au clasificat pe bărbați, iar Angela Stafii a distins 3 categorii de bărbați:
– bărbații-lider, cei care își asumă responsabilitatea;
– bărbații-ciocan, care își iau ceea ce cred ei de cuviință. De obicei agresivi, cu un intelect sub mediu;
– bărbații-greierei, care nu sunt capabili să își asume o responsabilitate și dar dintr-o parte în alta.

După mai multe ce au analizate aceste categorii, femeile au ajuns la constatarea că în Moldova există puțini bărbați lideri. „În capul meu, ca și femeie, bărbatul trebuie să fie un lider, să își asume sentimentele”, a spus Angela Stafii. Părerea i-a fost însă contrazisă de către Angelica Frolov: „Ăsta este bărbatul pentru tine, însă nu înseamnă că restu nu sunt bărbați”.

În urma vizionării unor VOX-uri în care oamenii își dau părerea despre bărbați, Diana Guja a menționat că aceste păreri au făcut-o să constate că bărbații sunt corcoliți: „Este o nouă modă, că bărbatul trebuie slujit, că el e Dumnezeul casei, că femeia trebuie să fie cu rochiță pentru că bărbatului îi place”.

„Mie îmi place să îmi corcolesc bărbatul, să vină de la lucru și să găsească mâncarea caldă, iar pe mine în dispoziție bună. Eu fac asta fără ca să aștept să mă corcolească și el”, a replicat Angela Stafii

La un moment dat femeile au început discuția despre societatea patriarhală în care trăim și au menționat că în Moldova bărbatul este cel care ia deciziile, el e cel care propune o relație, iar femeile sunt învățate să aștepte.

Discuțiile au ajuns și la mărimea penisului, iar după îndelungi comentarii cele patru prezentatoare au ajuns la concluzia că bărbații din Moldova se complexează în privința acestui aspect și pentru ei uneori contează mărimea mai mult decât contează pentru femei.

Concluzia emisiunii a fost următoarea: Bărbații din Moldova sunt închiși din perspectivă sexuală, sunt infantili, nu și-au construit o identitate și nu arată bine.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram