/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/VIDEO/ Igor Dodon va organiza un concert pentru toți absolvenții. Vor evolua A’Studio, Randi, MOT și Dj Meg

missing
10 iulie 2017, ora 13:11

Pentru început, Igor Dodona va invita 100 cei mai buni absolvenți din țară pentru a le înmâna diplome de merit, iar mai târziu, în Piața Marii Adunări Naționale va fi organizat un concert cu participarea mai multor formații și interpreți, printre care SunStroke Project, A Studio, Градусы, Elena Temnikova, Randi, Mot și Dj. MEG.

„Urmând practica mai multor state, am decis să organizăm un festival pentru tinerii absolvenți – „Generația Viitorului”. Am constatat că pe parcursul ultimilor ani în Republica Moldova nu au fost organizate evenimente pentru absolvenții care sunt în așteptarea unei atenții suplimentare din partea conducerii țării. Astfel, în premieră, săptămâna viitoare o să invităm la Președenție 100 cei mai buni tineri din țară. Acesta va fi un pas de motivare pentru tineri. Toate evenimentele vor avea loc sub egida Președintelui Republicii Moldova. Festivalul va fi organizat anual. Sunt sigur că va deveni o tradiție frumoasă”, a scris Dodon într-o postare.

Despre organizarea festivalului Președintele a anunțat în cadrul unei întrevederi cu membrii comitetului Organizatoric național al Festivalului Mondial al Tineretului și Studenților – SOCI 2017, unde tinerii din Moldova vor participa în premieră.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram