Două femei, ademenite de niște flori din ghivece, nu s-au putut abține și au smuls câteva fire din rădăcini. Ghinionul lor este că întâmplarea a fost surprinsă de o cameră de supraveghere, instalată în preajmă. Acum cele două sunt căutate de poliție.

Totul s-a întâmplat pe o stradă din sectorul Râșcani, din capitală. Din imagini se vede cum femeile s-au oprit să admire florile. Impresionate, probabil, de frumusețea plantelor, acestea au decis să-și ia câteva și acasă. Asigurându-se că nu sunt observate de trecători, femeile au început să rupă florile cu tot cu rădăcină, iar apoi să le pună într-o pungă.

Operațiunea a durat în jur de trei minute. Fapta femeilor este acum discutată nu doar de publicul larg, dar și de oamenii legii. Potrivit ofițerului de presă al poliției capitalei, Adrian Jovmir, organele de anchetă s-au autosesizat și investighează cazul.

Furtul are loc la două luni după ce alte două femei au fost surprinse de o cameră de supraveghere cum fură ghivece cu flori de pe parapetul unei companii, din sectorul Buiucani. Văzându-se însă pe internet, femeile au întors florile înapoi.