/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Au furat florile cu tot cu rădăcini. Două femei sunt căutate de poliție

missing
11 iulie 2017, ora 17:14

Totul s-a întâmplat pe o stradă din sectorul Râșcani, din capitală. Din imagini se vede cum femeile s-au oprit să admire florile. Impresionate, probabil, de frumusețea plantelor, acestea au decis să-și ia câteva și acasă. Asigurându-se că nu sunt observate de trecători, femeile au început să rupă florile cu tot cu rădăcină, iar apoi să le pună într-o pungă.

Operațiunea a durat în jur de trei minute. Fapta femeilor este acum discutată nu doar de publicul larg, dar și de oamenii legii. Potrivit ofițerului de presă al poliției capitalei, Adrian Jovmir, organele de anchetă s-au autosesizat și investighează cazul.

Furtul are loc la două luni după ce alte două femei au fost surprinse de o cameră de supraveghere cum fură ghivece cu flori de pe parapetul unei companii, din sectorul Buiucani. Văzându-se însă pe internet, femeile au întors florile înapoi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram