/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Ne topim de căldură. Temperaturile au urcat la 34 de grade Celsius, la umbră

missing
11 iulie 2017, ora 19:10

Valul de căldură care a cuprins întreg teritoriul țării i-a pus la grea încercare pe oamenii ieșiți din casă la orele amiezii.

Medicii nu recomandă să îmbrăcăm haine închise la culoare, pentru că acestea atrag razele solare, iar temperatura corpului se poate mări cu până la trei grade. Pentru a scăpa de razele năucitoare ale soarelui, cel mai bine este să fim îmbrăcați în ceva larg și în nuanțe pastelate. De dorit să fie din fibre naturale, ca pielea să poată respira.

Ca sa scape de zăpușeala din oraș, oamenii s-au refugiat la piscinele din împrejurime. Acestea nu duc lipsă de oameni chiar dacă este o zi de muncă. Codul galben de canicula este valabil și mâine. Temperaturile vor atinge 34 de grade Celsius, la umbra. Vremea se mai răcorește de joi, când sunt prognozate ploi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram