/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Monitoare și imprimante la doar câteva sute de lei. Banca de Economii, în plin proces de lichidare, vinde tehnica de calcul

missing
13 iulie 2017, ora 21:44

Un monitor ASUS ajunge la prețul de 715 lei, în timp ce un procesor costă în jur de 800 de lei. Un Notebook Amilo PRO costă 4.462 de lei, iar prețul pentru un printer variază între 300 și 1.700 de lei.

Doritorii de a cumpăra bunurile pot merge în fiecare zi de lucru, între orele 9.00 și 16.00, la sediul Băncii de Economii. Banii de la vânzarea acestor bunuri vor fi restituiți bugetului de stat.

Întreaga listă a bunurilor puse în vânzare poate fi găsită aici.

Amintim că, recent, în cadrul aceluiași proces de lichidare, Banca de Economii a scos la licitație mai multe case de locuit, apartamente și terenuri.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram