/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Andrian Candu, despre locul șederii lui Șevciuc la Chișinău: „Se știe absolut tot”

missing
13 iulie 2017, ora 16:28

„Autoritățile din Moldova, specializate pe domeniul de securitate țin situația sub control, monitorizând și desfășurând toate acțiunile care sunt necesare. Se știe absolut tot și sunt depuse eforturi maxime în așa fel încât pe de o parte să se respecte regulile clare de protecție a drepturilor omului, dar în același timp se depun toate eforturile pentru securitatea Republicii Moldova. Ce ține de deciziile așa-numitor autorități din partea stângă a Nistrului, deoarece noi considerăm că acolo nu se respectă drepturile omului, că există corupție, că sunt acțiuni ilegale, e sub mare semn de întrebare tot ce ține de dosarele de urmărire penală care vin din această regiune”, a menționat Andrian Candu.

Potrivit lui Oleg Babin, vice-ministrul Afacerilor Interne, locul aflării lui Șevciuk este o informație de competența exclusivă a SIS.

Anterior, Newsmaker a scris că Evghenii Șevciuc se află încă în Republica Moldova și locuiește într-un bloc de lux din centrul capitalei alături de soția sa. Potrivit sursei menționate, fostul lider transnistrean nu ar fi plecat în Malta, așa cum se vehicula, ci este la Chișinău, fiind păzit non-stop de bodyguarzi.

Amintim că, Evghenii Șevciuk a fugit din regiunea transnistreană la Chișinău după ce s-a ales cu câteva dosare penale pentru furt în proporții deosebit de mari și a fost lipsit de imunitate, dar și după ce, consideră el, a fost comandat omorul său.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram