/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

ADMITERE 2017: Candidații UTM vor sta mai puțin la coadă. Au la dispoziție o aplicație online pentru înregistrare

missing
15 iulie 2017, ora 20:08

Aplicanții sunt preponderent din municipiul Chișinău (50%). Inovația, însă, a ajuns și se bucură de succes în toată republica, dovadă fiind și numeroasele aplicații la concurs parvenite de la Hâncești, Soroca, Orhei, Călărași, Strășeni.

Acum, aplicația este valabilă și pentru candidații la studii de master, doritorii urmând să acceseze același link.

Aplicând online, candidații își înregistrează datele personale pentru înscrierea la concursul de admitere. Astfel, înregistrarea la Comisia de Admitere va dura mai puţin, datele din actele depuse urmând doar procedura de verificare pe baza originalului. Pentru a selecta specialitatea (specialitățile dorite), candidatul se va prezenta personal la Comisia de Admitere a UTM în perioada 24 iulie – 31 iulie 2017.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram