/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/FOTO/ Un hectar de cânepă a fost nimicit prin ardere la Ungheni

missing
15 iulie 2017, ora 09:51

Descoperirea lanului a avut loc în dimineața zilei de 14 iulie curent, realizându-se în rezultatul unor acțiuni, desfășurate de polițiștii de frontieră pe linia combaterii traficului ilicit de droguri de origine vegetală, depistării şi nimicirii plantelor cu conţinut narcotic, precum şi identificării persoanelor care le cultivă ilegal în zona de frontieră.

În urma investigaţiilor de la faţa locului, s-a stabilit că plantele nu au fost special cultivate şi nici îngrijite, mai mult, cânepa creștea haotic nu departe de o gunoiște.

Conform procedurilor legale, cânepa a fost smulsă, o parte fiind transmisă spre expertiză, în vederea constatării tehnico-ştiinţifice, iar restul culturii nimicită, prin ardere.

Foto: border.gov.md

Foto: border.gov.md

Foto: border.gov.md

Foto: border.gov.md

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram