/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/VIDEO/ Au spart toate tiparele. Un grup de tineri au interpretat muzică clasică în peștera Emil Racoviță

missing
16 iulie 2017, ora 18:44

Echipa MNYO au coborât 30 m sub pământ cu echipament special, instrumente, lumini, utilaj video pentru a interpreta lucrări de Bach, Mozart, Gardel ce au răsunat în peștera care e un labirint cu galerii de 92 km și o vârstă de 450.000 ani (relativ tânără) pentru 10 spectatori, membri ai clubului de speologie „ABIS”.

„Scena de concert cu titulatura „Dinozaur” a fost martoră a unui recital unic cu emoții greu de redat atât pentru muzicieni cât și pentru spectatori, probabil cel mai captivant recital din viața noastră”, au notat muzicienii.

„De asemenea, deoarece suntem fani Game of Thrones oferim spre audiție cu prilejul lansării noului sezon – tema principală semnată de Ramin Djawadi”, au mai adăugat aceștia.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram